Bakan Kılıç, Anadolu Efes’i tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan Anadolu Efes'i tebrik etti.Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu'nda oynanan Basketbol 31. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında Pınar Karş

Bakan Kılıç, Anadolu Efes’i tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan Anadolu Efes'i tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu'nda oynanan Basketbol 31. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında Pınar Karşıyaka'yı 76-74 yenerek kupanın sahibi olan Anadolu Efes için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"31. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Samsun'da karşı karşıya gelen geçen sezonun şampiyonu Pınar Karşıyaka ile Türkiye Kupası'nın sahibi Anadolu Efes'i basketbolseverlere keyifli bir maç izlettirdikleri için kutluyorum. Büyük heyecana sahne olan ve son saniye basketi ile rakibini 76 - 74 mağlup ederek sezonun en büyük kupası olan Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan Anadolu Efes Kulübünü tebrik ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem