Bakan Kentsel Dönüşüm Twitter'da anlatıyor

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm sürecini artık sosyal medyadan anlatıyor. Bayraktar, kendi Twitter hesabından vatandaşların kentsel dönüşüm sürecinde izleyeceği yol hakkında bilgi veriyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbaka

Bakan Kentsel Dönüşüm Twitter'da anlatıyor

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm sürecini artık sosyal medyadan anlatıyor. Bayraktar, kendi Twitter hesabından vatandaşların kentsel dönüşüm sürecinde izleyeceği yol hakkında bilgi veriyor.
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte birçok bakanın kullandığı Twitter'ı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da kullanmaya başladı. @ErdoganBayraktr kullanıcı adıyla Twitter’ı aktif bir şekilde kullanan Bakan Bayraktar, zaman zaman fotoğraf paylaşımında da bulunuyor. 
 
Bakanlığın faaliyetlerini sosyal medyada duyuran Bakan Erdoğan Bayraktar, 6.5 milyon binanın yıkılıp yeniden yapılacağı Türkiye’nin imar hareketi hakkında da Facebook ve Twitter’dan takipçilerine bilgi aktarıyor. 
 
Bakan Bayraktar, kentsel dönüşümde vatandaşlarımızın izlemesi gereken riskli yapı sürecini, dönüşümün finansal desteğini, çevre politikalarını ve Bakanlığının programları hakkındaki bilgileri Twitter hesabından vatandaşlarla paylaşıyor.
 
Twitter’ı aktif kullanmaya başlayalı çok kısa bir süre olan Bayraktar, takipçi sayısında 3 bin 385 kişiye ulaştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler