Bakan Işık fenalaştı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Sakarya'da bir fabrikanın açılışında açıklama yaptığı sırada fenalaştı. Bakan Işık'a, ambulansta müdahale ediliyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Sakarya'da Türk Traktör Fabrikası'nın açılışında

Bakan Işık fenalaştı!
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Sakarya'da bir fabrikanın açılışında açıklama yaptığı sırada fenalaştı. Bakan Işık'a, ambulansta müdahale ediliyor.
 
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Sakarya'da Türk Traktör Fabrikası'nın açılışında kürsüde konuşma yaparken rahatsızlandı. Kan şekerinin düştüğünü belirterek konuşmasını bitiren Işık, önce konuşma yaptığı sahnenin merdivenine oturarak bir süre dinlendi. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Bakan Işık, durumunun kötüleşmesi üzerine sahneye yatırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Bakan Işık, ambulansla hastaneye götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem