Bakan Güler'den saldırı açıklaması

 İçişleri Bakanı Muammer Güler, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği girişindeki patlamaya ilişkin, ''İfade ettiğimiz kişinin olduğu kesine yakın belirlendi. Şimdi olayın sebebiyle ilgili arkadaşlar araştırıyor. Tabi sahte kimlik kullandığı kesin, ülkeye illegal

Bakan Güler'den saldırı açıklaması

 

İçişleri Bakanı Muammer Güler, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği girişindeki patlamaya ilişkin, ''İfade ettiğimiz kişinin olduğu kesine yakın belirlendi. Şimdi olayın sebebiyle ilgili arkadaşlar araştırıyor. Tabi sahte kimlik kullandığı kesin, ülkeye illegal giriş yaptığı kesin, 2001 yılında cezaevinden çıkıp bir daha dönmediği, arama kaydının bulunduğu kesin'' dedi.
 
Güler, bakan olduktan sonra ilk defa, THY'nin tarifeli seferiyle İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda Bakan Güler'i, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve diğer ilgililer karşıladı.
 
İçişleri Bakanı Güler, gazetecilerin, dün ABD'nin Ankara Büyükelçiliği girişindeki patlamayla ilgili gelişmelere ilişkin sorusu üzerine, ''Dün de ifade ettiğimiz kişinin olduğu kesine yakın belirlendi. Şimdi olayın sebebiyle ilgili arkadaşlar araştırıyor'' dedi.
 
Güler, canlı bombanın sahte kimlik kullandığının doğru olup olmadığı yönündeki soru üzerine de ''Tabi sahte kimlik kullandığı kesin, ülkeye illegal giriş yaptığı kesin, 2001 yılında cezaevinden çıkıp bir daha dönmediği, arama kaydının bulunduğu kesin, saldırıyı gerçekleştirdiğini dün ifade etmiştik. Bugün de Ankara Valiliği bir yazılı açıklama yapacak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler