Bakan Ergün'e Trabzon'da yemek

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Trabzon'da onuruna verilen yemeğe katıldı. Bakan Ergün, Ordu'da bir dizi programa katılmak üzere geldiği Trabzon'da, Vali Dr. Recep Kızılcık tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı. Bakan Ergün, Trabzon'un

Bakan Ergün'e Trabzon'da yemek

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Trabzon'da onuruna verilen yemeğe katıldı.
 Bakan Ergün, Ordu'da bir dizi programa katılmak üzere geldiği Trabzon'da, Vali Dr. Recep Kızılcık tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı. Bakan Ergün, Trabzon'un yöresel yemeklerini tattı. Trabzon'un yöresel yemeklerini çok beğendiğini ve her fırsatta tattığını ifade eden Bakan Ergün, Vali Kızılcık ile bir süre sohbet etti. Bakan Ergün'ün Trabzon'a desteklerinin her zaman devam ettiğini belirten Vali Kızılcık, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti. Bakan Ergün, yemekten dolayı Vali Kızılcık'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Ergün daha sonra Ordu'ya geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler