Bakan Eker canlı yayında süt içti!

Sütün kanser yaptığı iddialarına karşı çıkan Tarım Bakanı Mehdi Eker, canlı yayında lıkır lıkır bir bardak süt içti.Tarım Bakanı Mehdi Eker, sütün kanser yaptığı iddialarını değerlendirdi. Canlı yayında süt içen Eker, annelere seslendi: "Korkmadan çocukla

Bakan Eker canlı yayında süt içti!

Sütün kanser yaptığı iddialarına karşı çıkan Tarım Bakanı Mehdi Eker, canlı yayında lıkır lıkır bir bardak süt içti.

Tarım Bakanı Mehdi Eker, sütün kanser yaptığı iddialarını değerlendirdi. Canlı yayında süt içen Eker, annelere seslendi: "Korkmadan çocuklarına süt içirebilirler"

Sütün kanser yaptığı iddiaları gündemdeki yerini korurken, Tarım Bakanı Mehdi Eker, konuyla ilgili değerlendirme yaptı. Eker şunları söyledi: 

BİR BARDAK SÜTTE FIRTINA KOPARILDI
'Bir bardak sütte fırtına koparıldı. Bir cümle çekilip manşete çekildi. Biz bu doğru değil dedik. Bizim başlattığımız sistemle tarladan sofraya kadar bütün üretilen bütün gıda maddeleri denetleniyor.

Sanayide işlenen süt güvenilir süttür. Ambalajlanan süt, denetleniyor. Birçok aşamadan sonra paketlenip satışa sunuluyor. Süt çok sağlıklı bir içecek. Her yaştaki insanın tüketmesi gereken bir içecek. Güvenilirdir. Gönül rahatlığıyla anneler, kendileri tüketibilirler. Çocuklarına korkmadan içirebilirler.'

ANNELER KORKMADAN ÇOCUKLARINA İÇİREBİLİR
Sokak sütlerinin sağlıksız olabildiğini aktaran Mehdi Eker şöyle devam etti: 'Onların denetimi yeteri kadar yapılamıyor. İçine bir şey katıldı mı bunu bilmiyorsun. Ambalajlı süt çok daha güvenlidir"

Annelerin korkmadan çocuklarına süt içirebileceğini belirten Eker, kendisi de canlı yayında süt içti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem