Bakan Çağlayan'a yumurtalı protesto

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, şehir merkezinde esnaf gezisi yaparken Halkevleri üyesi bir grup, bakana yumurta attı.Mut gezisini tamamlayarak Mersin'e dönen Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, şehir merkezinde esnaf gezisi yaparken Halkevleri üyesi bir grup,

Bakan Çağlayan'a yumurtalı protesto

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, şehir merkezinde esnaf gezisi yaparken Halkevleri üyesi bir grup, bakana yumurta attı.

Mut gezisini tamamlayarak Mersin'e dönen Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, şehir merkezinde esnaf gezisi yaparken Halkevleri üyesi bir grup, bakana yumurta attı. Eylemcileri etkisiz hale getiren polis ikisi kadın 10 kişiyi göz altına alındı.
 
Bakan Çağlayan, Mut İlçesi'nden helikopter ile geldiği Mersin'de önceden hazırlanan programı dahilinde merkez Akdeniz İlçesi Çantaya Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Bakan Çağlayan'ın, bölgede yapacağı esnaf turu nedeniyle çok sayıda sivil ve resmi polis ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı.
 
Bakan Çağlayan korumaları eşliğinde esnaf turuna başladığı sırada, Halkevleri üyesi bir grup, "AKP defol sokaklar bizim" şeklinde sloganlarla ellerindeki yumurtaları fırlattılar. Güvenlik güçlerinin olayı erken fark etmesi üzerine yumurtalar bakana isabet etmedi. Bunun üzerine harekete geçen polisler, eylemci gençleri, yere yatırarak etkisiz hale getirdikten sonra yaka-paça gözaltına aldı. Bakan Çağlayan ise esnaf turunu sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem