Bakan Bozdağ’dan yalanlama

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Somut herhangi bir bilgiye dayanmayan ve sadece soyut bir ifadeyle ’bir HSYK üyesine’ atfedilen haber gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.Bakan Bozdağ, yaptığı yazılı açıklamada, bir gazetede, ’Toplantıya Gelmeyin’ başlığıyla yayın

Bakan Bozdağ’dan yalanlama

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Somut herhangi bir bilgiye dayanmayan ve sadece soyut bir ifadeyle ’bir HSYK üyesine’ atfedilen haber gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Bakan Bozdağ, yaptığı yazılı açıklamada, bir gazetede, ’Toplantıya Gelmeyin’ başlığıyla yayınlanan haberle ilgili olarak, kamuoyunu doğru bilgilendirme adına, açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğunu belirtildi.

Bakan Bozdağ şunları söyledi: "Somut herhangi bir bilgiye dayanmayan ve sadece soyut bir ifadeyle ’bir HSYK üyesine’ atfedilen haber gerçeği yansıtmamaktadır. Ayrıca, haberde ismi geçen HSYK üyemizin ‘what’s up’ hesabı bulunmamaktadır. HSYK 1. Dairesinin 11 Şubat 2014 günü yayınlamış olduğu kararname, ‘mazeret’ kararnamesidir. Kararnamenin hazırlık süreci ve hâkim-savcıların Daireye iletmiş oldukları mazeretler konusunda bilgi sahibi olmayanların, yayınlanan kararname üzerinden çıkardıkları sonuçlar bilgiden yoksun değerlendirmelerdir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem