Bakan Bayraktar memurlara çattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, tuğla ve kiremit zirvesinde devlet memurlarından şikayetini sert sözlerle dile getirdi: "657 Sayılı Kanun bize uymuyor. Devlet memuru oluyor birisi, ondan sonra yat, uzan, para kazan, böyle bir şey yok. Çalışa

Bakan Bayraktar memurlara çattı!



Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, tuğla ve kiremit zirvesinde devlet memurlarından şikayetini sert sözlerle dile getirdi: "657 Sayılı Kanun bize uymuyor. Devlet memuru oluyor birisi, ondan sonra yat, uzan, para kazan, böyle bir şey yok. Çalışan, üreten, faydalı olan öne geçecek, ikili ilişkilerle nabız tutanlar değil. Kim üretiyorsa, kim başarılıysa, kim faydalıysa onlar öne geçecek. Ama siyasi kulislerde nabız tutarak öne geçenlere imkan vermemek lazım. Tarafsız, adil, üretken bir yapıyı kazanmamız lazım.'"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem