Bakan Altınok’un Ağrı ziyareti

Bir takım incelemeler ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ağrı'ya gelen İçişleri Bakanı Selami Altınok, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Özel Harekat Komutanlığı ve Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.Bir takım incelemeler

Bakan Altınok’un Ağrı ziyareti

Bir takım incelemeler ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ağrı'ya gelen İçişleri Bakanı Selami Altınok, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Özel Harekat Komutanlığı ve Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Bir takım incelemeler ve ziyaretlerde bulunmak üzere öğle saatlerinde Ağrı'ya gelen İçişleri Bakanı Selami Altınok, Valilik ziyaretinin ardından önce İl Emniyet Müdürlüğü'nü daha sonra sırasıyla Jandarma Özel Harekat Komutanlığı, Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Emniyet ve jandarma ziyaretleri sonrası vatandaşlarla çay bahçesinde çay içen İçişleri Bakanı Altınok, burada vatandaşlarla kısa bir süre sohbet etti. Vatandaşlarla sohbet edip, çay içtikten sonra İçişleri Bakanı Selami Altınok, özel uçakla Ağrı'dan Ankara'ya hareket etti.

Bakan Altınok’un Ağrı ziyareti

Bakan Altınok’un Ağrı ziyareti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler