Bakan Ala'dan darbe iddiası!

İşte Bakan Ala'nın açıklamalarından satır başları:Türkiye ne zaman bir adım atsa, ekonomik yönden başarılar elde etse, dilim varmıyor ama, darbe girişimleri yaşıyoruz. Sizlere bu süreçlerde çok önemli görev düşüyor. İnsanın olduğu yerde akla gelebilecek h

Bakan Ala'dan darbe iddiası!

İşte Bakan Ala'nın açıklamalarından satır başları:

Türkiye ne zaman bir adım atsa, ekonomik yönden başarılar elde etse, dilim varmıyor ama, darbe girişimleri yaşıyoruz. Sizlere bu süreçlerde çok önemli görev düşüyor. İnsanın olduğu yerde akla gelebilecek her sorun olabilir.

Biraz önce yerelleşerek küreselleşmekten söz ettik. İhracatımızı o ülkelere yönelik artırırsak eğer bizim en ücra köyümüzde işler daha iyi gitmeye başlar.

İstanbul'umuzdan başka bir ilimizden yapılan bir artışın inanın her şehirde bunun etkisi hissediliyor. Türkiye'nin genelinde, kılcal damarlarına kadar işlemiş olan ekonomik arzuyu gerçekleştirecek olan en önemli makamlardan biri de sizsiniz. Her ay aldığınız, sizin bulunduğunuz ülkede ihracatlar ne kadar artmış, 76 milyon vatandaşınızın nasıl etkilendiğini aklınızdan çıkarmayın.

"YAPILAN HİÇBİR İŞİ MİLLET UNUTMAZ"

Ben de sizin oradaki performansınızı oradaki herhangi bir vatandaşımızın sorununu bize ilettiğinizde ortaya koyduğunuz samimiyeti gittiğimiz her yerde hissedeceğiz. Yapılan hiçbir işi de bizim milletimiz unutmaz. Aynı zamanda bu görevler birer fırsattır.

Bunlar ağır işlerdir ama zevkli hale getirmeye müsait işlerdir. Vatandaşlarla karşılaşıp onların bir sorunun çözdüğünüz zaman o duygunun size verdiği motivasyon inanın başka hiçbir alanda elde edemeyeceğimiz motivasyondur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem