Bahzat Ç. yayından kaldırılıyor mu

Dizinin yazarı Emrah Serbes'in twitter'dan "Behzat Ç. yayından kaldırıldı" şeklinde bir tweet attığı, ardından da sildiği öne sürüldü.İnci Sözlük'ten yayılan bu bilgi önce büyük bir şaşkınlık ardından da tepki seline dönüştü. Bir anda twitter'da #behzatcy

Bahzat Ç. yayından kaldırılıyor mu

Dizinin yazarı Emrah Serbes'in twitter'dan "Behzat Ç. yayından kaldırıldı" şeklinde bir tweet attığı, ardından da sildiği öne sürüldü.

İnci Sözlük'ten yayılan bu bilgi önce büyük bir şaşkınlık ardından da tepki seline dönüştü. Bir anda twitter'da #behzatcyedokunma başlıklı kampanya başlatıldı ve hızla yayıldı. Bir süre sonra Emrah Serbes konuya twitter'dan açıklık getirmak zorunda kaldı.

SERBES'TEN AÇIKLAMA
İnci Sözlükçülerin twitter'da yaptıkları photoshop numarası ile kendisinin ağzından böyle bir espri yapıldığını açıklayan Serbes, şu esprili yanıtı verdi: "'Behzat Ç. yayından kaldırıldı' diye yazıp sildiğim söylenen tweet fotomontajdır. Yapanlar İncici olduğu için şukularını verdim o ayrı..."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler