Bahçeli'ye 'Gezi' tepkisi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul'daki yoğun programına Şile'yi ziyaret ederek devam etti. Şile Meydanı'nda toplanan kalabalığa seslenen Bahçeli konuşma yaptığı kürsünün mütevaziliğine vurgu yaparak, Tayyip Erdoğan TOKİ'nin imkanlarıyla güzel bir

Bahçeli'ye 'Gezi' tepkisi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul'daki yoğun programına Şile'yi ziyaret ederek devam etti. Şile Meydanı'nda toplanan kalabalığa seslenen Bahçeli konuşma yaptığı kürsünün mütevaziliğine vurgu yaparak, Tayyip Erdoğan TOKİ'nin imkanlarıyla güzel bir kürsü yapmış, Bizim mütevazi kürsüye bakın. Ama yine de derdimizi anlatmaktan aciz değiliz dedi. Hükümetin Ne Mutlu Türk'üm sözünden rahatsız olduğunu söyleyen Bahçeli, tek başına iktidar olmaları halinde Başbakan Erdoğan'ın villasının girişine ' Ne Mutlu Türk'üm diye yazacaklarını söyledi.

VATANDAŞTAN TEPKİ

Konuşmasının ardından bir süre Şile sokaklarında yürüyen MHP lideri vatandaşlara çiçek dağıttı. Bu sırada Şileli olduğunu söyleyen bir kişi 'Sayın Bahçeli, Gezi olaylarına katılanları PKK'lı ilan ettiniz, ben değilim' diye bağırdı. Partililer araya girerek tepki gösteren vatandaşı uzaklaştırırken Bahçeli'nin 'Öyledir' dediği duyuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem