Bahçeli'den Tatlıses'e çok sert sözler!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, yakın zamanda 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'u ziyaret edeceğini açıkladı. Öte yandan gündemi değerlendiren MHP Lideri, İmralı sürecini sert bir dille eleştirip, "Yaptı

Bahçeli'den Tatlıses'e çok sert sözler!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, yakın zamanda 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'u ziyaret edeceğini açıkladı. Öte yandan gündemi değerlendiren MHP Lideri, İmralı sürecini sert bir dille eleştirip, "Yaptıkları ihanetin daniskası değil midir? Şehitlerimiz boşa mı mücadele etmiş? Sınırda nöbet bekleyen Mehmehçik'e neyi bahane olarak sunacağız?" diye sordu.

 
İBRAHİM TATLISES'E SERT ELEŞTİRİ
 
Ayrıca, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuşmasında "Milletimizin yakından tanığı Urfalı bir türkücümüz sosyal medya üzerinden "Barış olsun" diyerek mesaj göndermiştir. Bu kişi sanırım yolun İmralı veya Kandil'den geçtiğini bilmeyecek kadar zihniyetsizdir" diyerek, Tatlıses'i eleştirdi.
 
İşte Bahçeli’nin sözlerinden satır başları:
 
AKP'nin en ufak rahatsızlığı yoktur. Fitneyi yaygınlaştırmak için çok mesai harcamaktadır. Milli bağımsızlık Türkiye'nin dirliği ve birliği milliyetçilere emanet edilmiştir. Terörle işbirliği bu yılda da devam etmektedir.
 
Türkiye'nin yıkılması amacıyla yıkım yolunun birinci aşamasında PKK'nın isteklerine boyun eğilecektir. İmralı canisinin şartlarının iyileştirmesi gündeme getirilecektir. Türkiye'nin yıkılması için psikolojik alt yapı hazırlanacak.
 
Türkiye'nin üniter yapısı değiştirilecek. Türkiye'nin bu yükü taşımaya artık mecali kalmamıştır. MHP gücüyle Türkiye'ye ve Türk milletine sahip çıkacaktır. AKP hükümeti PKK'nın paçasından tutmuştur. Erdoğan terörist başıyla görüştüklerini TV programında beyan etmiştir. İmralı adasına düşkünlüğü, sohbeti yeni değildir.
 
Yeni olan Başbakan'ın şuursuzluğudur. AKP'nin İmralı canisine yakınlığı yeni değildir. Başbakan pazarlık masasına oturarak Türkiye hakkında kumar oynamaya başlamıştır. Obama'nın 2009'da yaptığı konuşması AKP'ye görev ve ödev olarak yansımış yeni bir sürecin başlangıcı olmuştur.
 
PKK ile pazarlıkların birincisi 1 Ağustos 2009'da başlamıştır. Mehmetçiğin kanını döken insanlık düşmanları davullarla karşılanmıştır. Katillerin arkadaşları can almaya devam etmiştir. PKK'nın fendi AKP'yi ne hazindir ki yenmiştir.
 
Kandil şebekesi AKP'yi tuş etmiştir. Parti olarak İmralı canisi ile görüşmeleri gündeme getirdiğimizde Başbakan bize hakaret etmiştir. Başbakan 2010 yılında şunları söylemiştir: "Bizim PKK ile bir araya geldiğimizi söyleyen şerefsizler bunun hesabını verecekler. Biz hiç bir zaman PKK ile görüşme yapmayız" demiştir.
 
Sonra sözlerini değiştirip korkup suçu devletin üzerine atmıştır. Bizi parti olarak "şerefsiz" olarak nitelendirme terbiyesizliği yapmıştır. Ama yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Şimdi soruyorum PKK ile görüşme yapmadınız mı? Şimdi soruyorum Şerefsiz kimdir? Şerefsizlik kimin payına ve hanesine düşmüştür. Gelin Başbakan bolca bonusu toplayan şerefsizlik mevzusunu kapatalım. Sana da bir özür dileme borcu düşsün.
 
PKK'nın bir numaralı faili siyasetçi mertebesine çıkarılmaktadır. Türkiye'nin bölünmesi aşama aşama gerçekleştirilecektir. Palavracılar iş başı yapmış. Müzakereleri masumlaştırmaya çalışmışlardır. Yanlış hesapları MHP'den döneceğini tahmin edememiştir. Ama hala bir şansları var. Ne zaman okyanuslar kurur çöle dönerse istekleri yerine gelebilir.
 
Yaptıkları ihanetin daniskası değil midir? Şehitlerimiz boşa mı mücadele etmiş? Sınırda nöbet bekleyen Mehmehçik'e neyi bahane olarak sunacağız?
 
Yakın zamanda 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'u ziyaret edeceğim...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler