Bahçeli’den ’’demokrasi paketine’’ eleştiri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, demokrasi paketini eleştirerek, “76 milyonuz. Bin yıllık kardeşliğimizle birbirimizi sahiplenmemiz lazım” dedi.Sakarya’da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver’in seçim irtibat bürosunun açılışı nedeniyle Yeni Cami

Bahçeli’den ’’demokrasi paketine’’ eleştiri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, demokrasi paketini eleştirerek, “76 milyonuz. Bin yıllık kardeşliğimizle birbirimizi sahiplenmemiz lazım” dedi.

Sakarya’da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver’in seçim irtibat bürosunun açılışı nedeniyle Yeni Cami Meydanı’nda düzenlenen mitinge katılan Bahçeli, halka hitap etti.

Bahçeli konuşmasında,

“Kardeşliğimizi istismar ederek bölücü terör yerine Kürt sorunu vardır diye ifade ediliyor. Bunu da hızlandırmak, kaşımak adına durup dururken 36 etnik grup vardır deniyor. Nerede bu etnik gruplar denince, 3-5 tanesi akla geliyor gerisi yok. İşte şimdi PKK denen İmralı canisinin Oslo’dan tutun İmralı’ya, İmralı’dan Kandil’e kadar mezhep çatışmalarıyla Türkiye’yi karmakarışık hale getirdiler. Bunun adına insan hakları dediler, demokrasi dediler. Demokratik açılım zırvasıyla Türkiye’yi bölünme eşiğine getirdiler. Bu kavga ve çatışmalardan bir özerklik çıkmaz, bölünmüş bir Türkiye çıkmaz. Çünkü Türkiye bir Suriye veya Mısır değildir. Bir karış toprağı kimseye vermeyiz. Bir insanımızı kimseye teslim etmeyiz. 76 milyonuz. Bin yıllık kardeşliğimizle birbirimizi sahiplenmemiz lazım. Ne demektir Kuzey Kürdistan Özerklik Bölgesi. Sayın Başbakan işi gücü bırakmış memleket açlıktan, yoksulluktan paramparça olmuş, yanına bir türkücü almış, Barzani’yi almış, Diyarbakır’da Kuzey Kürdistan’dan bahsediyor. Bu çok tehlikeli bir gidiştir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem