Bahçeli'den başörtüsü çıkışı

Başörtülü vekillerin Meclis'e gelecek olması MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de gündemindeydi. Bahçeli, "Meclis'e başörtüsüyle gelmek isteyen milletvekillerine peşin ve önyargıyla tavır alınması tam bir ahmaklık ve gerilim yanlısı politikacı acizliğidir" de

Bahçeli'den başörtüsü çıkışı

Başörtülü vekillerin Meclis'e gelecek olması MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de gündemindeydi. Bahçeli, "Meclis'e başörtüsüyle gelmek isteyen milletvekillerine peşin ve önyargıyla tavır alınması tam bir ahmaklık ve gerilim yanlısı politikacı acizliğidir" dedi.

Bahçeli, "TBMM'ne başörtüsüyle gelmek isteyen kadın milletvekillerine peşin ve önyargıyla tavır alınması, hele ki, Meclis'in hukukuna sahip çıkılacağının iddia edilerek gerekçe oluşturulmaya çalışılması tam bir ahmaklık ve gerilim yanlısı politikacı acizliğidir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem