Bahçeli tahliyeleri eleştirdi

Seçim gezileri kapsamında Balıkesir’e gelen MHP lideri Bahçeli, Susurluk’ta partililer tarafından karşılandı. Burada halka hitap eden Bahçeli, Türkiye’nin rüşvet ve yolsuzluk gibi sosyal bir hastalıkla karşı karşıya kaldığını savunarak, "Bunlar devleti çö

Bahçeli tahliyeleri eleştirdi

Seçim gezileri kapsamında Balıkesir’e gelen MHP lideri Bahçeli, Susurluk’ta partililer tarafından karşılandı. Burada halka hitap eden Bahçeli, Türkiye’nin rüşvet ve yolsuzluk gibi sosyal bir hastalıkla karşı karşıya kaldığını savunarak, "Bunlar devleti çökertir, toplumu çürütür. Başta Adalet ve Kalkınma Partisi’ne oy vermiş kardeşlerim olmak üzere hep birlikte haykıralım. Yolsuzluk ve rüşveti bu toplumda yaşatalım mı, yaşatmayalım mı? Yaşatmamaya kararlıysak bunu demokrasi içinde yapmalıyız. En yakın seçim 30 Mart’tır. Bu seçimde iktidarı uyarmalıyız" dedi.

"SUSURLUK’TAN SESLENİYORUM..."

Başbakan Erdoğan’ın yüzde 51 ile geldiği için ülkeyi diktatoryaya götürmek istediğini öne süren Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu uyarı hepimize düşüyor. Herkes bilmeli ki, milli irade yüzde 51 ile getiriyorsa aynı milli irade yüzde 51 ile, ’Güle güle’ diyebilir. Bu seçimde bu uyarıyı yaparsanız cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2015 seçimi için iktidarı götürmek kolay olacak."

17 Aralık operasyonu kapsamındaki tahliyeleri eleştiren Bahçeli, "Hele hele İranlı uşak var, herkesi tehdit ediyor, ’Beni kurtarmazsanız yakarım sizi’ diyor. Hal böyle olunca adam 74 günün içinde çıktı. Şimdi İstanbul’da dolaşacak. Bu hak mıdır, adalet midir? Öyleyse bunu yapan şahsiyetler, bu yolsuzluk ve rüşveti aklatmazlarsa milletin gözünde var ise cezasını verdirmek, yok ise, ’Bunlar masumdur’ demek için adalete yol açmalı ve gereğini yapmalıdır. Bunu yapamazsa Recep Tayyip Erdoğan’a Susurluk’tan sesleniyorum: Omzundaki bu sorumlulukla, bu yolsuzluk ve rüşvet torbasıyla, ayakkabı kutularıyla sen Çankaya yokuşundan çıkamazsın, yolda nefesin kesilir. O sebepten bu seçimi önemsiyoruz. Susurluk’ta Nurettin, Balıkesir Büyükşehir’de İsmail kardeşimizle yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem