Bahçeli Hastanede muhalifler imza peşinde

Haber61 – Haber Servisi – Devlet Bahçeli Kalp Ameliyatı olurken muhalifleri ise boş durmadı. Partilerini kurultaya hazırlayan muhalifler 543 delegenin imzasını topladı. Trabzon eski milletvekili Koray Aydın, “ Olağanüstü Büyük Kurultayın toplanması için ü

Bahçeli Hastanede muhalifler imza peşinde

Haber61 – Haber Servisi – Devlet Bahçeli Kalp Ameliyatı olurken muhalifleri ise boş durmadı. Partilerini kurultaya hazırlayan muhalifler 543 delegenin imzasını topladı. Trabzon eski milletvekili Koray Aydın, “ Olağanüstü Büyük Kurultayın toplanması için üst kurul delegesi arkadaşlarımızdan toplanan 543 imza Genel Merkezimize teslim edilmiştir. Delege arkadaşlarımızın imzaları bizim için kutsal birer emanettir. Emanete sonuna kadar sahip çıkacağız.”dedi.

Aydın, “Çıktığımız bu kutlu yolda ilk adımı imzalarıyla atan delegelerimize ve katkılarını esirgemeyen tüm ülküdaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ortak çalışma yürüttüğümüz aday arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem