| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 19 Ocak 2016 11:10 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 13:34

Bahçeli bugün de istirahatte

Kocaeli'nde özel bir hastanede anjiyo olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumunun iyi olduğu, bugün de hastanede istirahat edeceği açıklandı. Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan özel bir hastanede Cuma günü a

Kocaeli'nde özel bir hastanede anjiyo olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumunun iyi olduğu, bugün de hastanede istirahat edeceği açıklandı.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan özel bir hastanede Cuma günü anjiyo olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün de istirahatini sürdürüyor. Partililer ise hastaneden bir an olsun ayrılmıyor.

Hastane tarafından yapılan yazılı açıklamada, "MHP basın bürosu tarafından yapılan açıklamada belirtildiği üzere, kendisi daha önce planlanmış bir sağlık kontrolü çerçevesinde hastanemize yatırılmıştır. Sağlık durumu son derece iyi olup kendisi bugün de hastanemizde istirahat etmektedir" denildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!