"Bahçeli, benim adım Tayyip Erdoğan!"

Partisinin Kastamonu mitinginde halka hitap eden Başbakan Erdoğan, “İmralı’ya ne söz verdin” diyen MHP lideri Bahçeli’ye cevap verdi. Erdoğan, "Bahçeli, benim adım Tayyip Erdoğan. Ben hayatım boyunca, Rabbime hamdolsun, bu vatanımı, milletimi kimseye satm

"Bahçeli, benim adım Tayyip Erdoğan!"

Partisinin Kastamonu mitinginde halka hitap eden Başbakan Erdoğan, “İmralı’ya ne söz verdin” diyen MHP lideri Bahçeli’ye cevap verdi. Erdoğan, "Bahçeli, benim adım Tayyip Erdoğan. Ben hayatım boyunca, Rabbime hamdolsun, bu vatanımı, milletimi kimseye satmadım. Onun hesabını siz verin. Siz; Ecevit, sen Bahçeli ve Yılmaz, üçünüz beraber, burayla ilgili idam kararını sümenaltı ettiniz. Sümenaltı eden sensin. Niye itiraz etmedin? Niye o zaman kalkıp da hükümetten çekilmedin" ifadelerini kullandı.

"BUNLAR CEMAAT DEĞİL ÖRGÜT"

Fethullah Gülen’e yönelik eleştirilerini de sürdüren Erdoğan, "Beni dinlediler; Cumhurbaşkanını, Genelkurmay Başkanımı, bakanlarımı, milletvekillerimi dinlediler. Bunlar cemaat değil, örgüt örgüt! Bunların yaptığından terör örgütünün ne farkı var? Bunlarda yalan var, takiyye var. ’Bir odadan geldim’ diyor ama şimdi Pensilvanya’da saltanat saraylarında yaşıyor. Milletten topladıkları himmetleri buralara harcadılar. Pensilvanya’daki zat çıktı; MHP, CHP ve BDP’ye destek verdi. -AK Parti’ye oy vermeyin- dedi. Kastamonu’da MHP’yi destekleme kararı aldılar" dedi.

"ŞANTAJ YAPIYORLAR"

Erdoğan, paralel yapının her kesimden insana şantaj yaptığını belirterek, "Metro Turizm’in sahibini tehdit etmişler. -Görüntüler, konuşma kayıtların var, yardım edeceksin- demişler. Bugün açıkladı. Gazetelerde haberler var. Sanatçılara, iş adamlarına hiç çekinmeden tuzak kuruyorlar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem