Bahçeli, Başbakan'ı 27 kelimeyle çözdü

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, her hafta gerçekleştirdiği partisinin grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirmekten geri kalmıyor. Bahçeli, bu kez de Başbakan Erdoğan'ın şifresini verdi.Bahçeli, Türkiye'yi bunla

Bahçeli, Başbakan'ı 27 kelimeyle çözdü

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, her hafta gerçekleştirdiği partisinin grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirmekten geri kalmıyor. Bahçeli, bu kez de Başbakan Erdoğan'ın şifresini verdi.

Bahçeli, Türkiye'yi bunların eline düşüren Başbakan ve hükümetine yazıklar olsun. Suistimallere göz yuman bu hükümet mülümanlara karşı şiddeti teşvik etmektedir. AKP'nin dışişleri bakanının Myanmara yaptığı ziyaret herhangi bi sornuç doğurmamıştır. Bir diğer üzüntümüzde Çindeki Uygur Türklerden gelen acı haberlerdir. Dervişin fikri neyse zikri de odur sözü boşuna söylenmemiştir.

Bahçeli, Başbakan'ı zikrini ve şifrelerini ele verecek anahtar kelimeler çok fazla değildir. İhvan, Mursi, Rabia, Esad, Barzani, BOP, Kırmızı Oda, haçlı, papaz cübbesi, Beyaz Saray, AB'nin sorgu salonları, Bush, açılım, Kürdistan, Öcalan, süreç, ihanet, hıyanet, pazarlık, paralel, Oslo, istismar, 7 Şubat, 17 Aralık, yalan, rüşvet, hırsızlık sözlerinden birisi üzerinde durmak Başbakan'ın kimliğini ifşa edecektir. Hakikat de Başbakan öz olarak bu 27 ayrı kelimenin içinde saklıdır.Bu 27 isim ve kavramı çözen, Başbakan'ın şecere ve sicilini çıkaracaktır, dedi.

Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu Başbakan ki Filistin için İsrail'e 'one minute' deyip çok geçmeden NATO'ya teminat vererek füze savunma sisteminin İsrail'i koruması için Türkiye'ye yerleştirilmesine ön ayak olmuştur. Libya'da NATO'nun ne işi var deyip, sonra koştura koştura orada görev alan Başbakan'dır. Erdoğan elinde tahta kılıç altında kartondan atla sanal kahramanlık yapan bir hayal kahramanıdır. Erdoğan, siyasetin çizgi roman kahramanıdır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem