Bağış öyle bir şey yaptı ki alay konusu oldu!

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, CHP'yi eleştireyim derken yine Google'un kurbanı oldu. Daha önce de bir kaç kez twitter'da büyük hata yapan Bağış son olarak Selçuk Yula diye Serkan Acar'ın fotoğrafını başsağlığı mesajıyla birlikte takipçileriyle paylaşmıştı.

Bağış öyle bir şey yaptı ki alay konusu oldu!

Bakan Bağış, Marmaray'ı övüp CHP'nin tüp geçitleri diye olmadık bir fotoğrafı paylaşınca twitter aleminin diline düştü. Bağış, twitter hesabından tüp kuyruğu bekleyen vatandaşların fotoğrafını paylaşarak altına da  "Ak Parti iktidarı kıtaları buluşturan MARMARAY'ı yaptı ama milletimiz CHP'nin Tüp Geçitlerini unutmadı." notunu paylaştı.

O FOTOĞRAF CHP'NİN DEĞİL AK PARTİ'NİN

Bağış'ın Google'dan aldığı fotoğraf, CHP iktidarı döneminde değil, AK Parti döneminde çekilmiş. Kullanıcıların tepki gösterdiği fotoğrafın kaydedilme tarihi ise 2011 yılı... Van Erciş'te meydana gelen deprem sonrasında çadırkentte çekilen fotoğrafta, kuyruk bekleyen depremzeler görülüyor.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf, bilinçli olarak siyah beyaz hale getirilmiş. Fotoğrafın orjinali ise aslında renkli. İşte Van depremi sonrası çekilen o fotoğraf;

KİMLER NE DEDİ?

ceren yucel ‏@ceren_yucel

Egemen Bağış'ın telefonunun tuş kilidi yine açık kalmış herhalde?! fotoğrafın rengini değiştirip yalan haber tweeti atmış yanlışlıkla!!!!

RanaR ‏@nivranar_ 3 sa

egemen bağış'a atama istiyoruz!! lütfen rt!!! öte bi yere atayın şunu!

Nuran Wolfschwenger ‏@NuranWolf

@EgemenBagis Hangi yıl sayın Bakan?

fulkar ‏@cfulkar

@EgemenBagis 31 Ekim 2011 Pazartesi 21:26tarihli haber vandaki deprem çadırlarındaki tüp kuyruğu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem