Bağcılar’da silahlı banka soygunu

Bağcılar'da banka şubesine gelen yüzü maskeli ve silahlı kişi, güvenlik görevlisini tehdit edip etkisiz hale getirerek yaklaşık 150 bin TL ile kaçtıSilahlı ve maskeli soyguncu, Bağcılar Osman Gazi Caddesi üzerinde bulunan banka şubesinde geldi. Soyguncu,

Bağcılar’da silahlı banka soygunu

Bağcılar'da banka şubesine gelen yüzü maskeli ve silahlı kişi, güvenlik görevlisini tehdit edip etkisiz hale getirerek yaklaşık 150 bin TL ile kaçtı

Silahlı ve maskeli soyguncu, Bağcılar Osman Gazi Caddesi üzerinde bulunan banka şubesinde geldi. Soyguncu, bankanın güvenlik görevlisini silahını alarak etkisiz hale getirdi. Veznedeki görevlilere de silah doğrultarak tehdit eden soyguncu, yaklaşık 150 bin TL ile koşarak kaçtı.

Soyguncu kaçarken güvenlik görevlisinin tabancasını da yanında götürdü. Banka çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, kaçan saldırganları yakalamak için banka ve çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Polisin soyguncuyu yakalamak için başlattığı çalışmalar devam ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler