Bağ evinde facia: 3 ölü

Niğde'de bağ evinde çıkan yangında 3 kişi öldü, 1 kişi  yaralandı.Bugün saat 06.00 sıralarında merkez Kayaardı Mevki, Paşabağı 1'inci Sokak 11 numarada bulunan Sencer Elmacı'ya ait iki katlı bağ evinde belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İddiaya göre

Bağ evinde facia: 3 ölü

Niğde'de bağ evinde çıkan yangında 3 kişi öldü, 1 kişi  yaralandı.

Bugün saat 06.00 sıralarında merkez Kayaardı Mevki, Paşabağı 1'inci Sokak 11 numarada bulunan Sencer Elmacı'ya ait iki katlı bağ evinde belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İddiaya göre, bağ evine eğlenmeye gelen arkadaşlardan 21 yaşındaki Selim Koray Dinçer dumanları hissederek uyanıp kendini dışarı attı. Alevlerden kurtulan Dinçer, polis ve itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Ardından da arkadaşlarını kurtarmak istedi, ancak başarılı olamadı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen evden çıkartılan 23 yaşındaki Burak Ateş ve 24 yaşındaki Anıl Ekinci'nin öldüğü anlaşıldı. Durumu ağır olan 22 yaşındaki Ali Çalışkan da götürüldüğü Niğde Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Elleri yanan Selim Koray Dinçer ise yapılan ilk müdahalenin ardından Niğde Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

EĞLENMEYE GİTMİŞLER

Selim Koray Dinçer, 6 arkadaşıyla bağ evine akşam eğlenmeye geldiklerini, 2 arkadaşının ise gece evlerine döndüğünü kendisiyle birlikte ölen arkadaşlarının ise burada uyuduğunu söyledi.

Yangının mangal ateşinden çıkmış olabileceği ileri sürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler