Bade İşçil yeniden boşanma kararı aldı

Türkiye, önceki hafta Bade İşçil'in 2 yıllık eşi Malkoç Süalp hakkındaki iddialarını konuştu.İŞTE O OLAY YARATAN İDDİALAR32 yaşındaki güzel oyuncunun geçtiğimiz ay açtığı boşanma davasında yer alan ifadeler herkesi şoke etti. Eşinin kendisine psikolojik ş

Bade İşçil yeniden boşanma kararı aldı

Türkiye, önceki hafta Bade İşçil'in 2 yıllık eşi Malkoç Süalp hakkındaki iddialarını konuştu.

İŞTE O OLAY YARATAN İDDİALAR

32 yaşındaki güzel oyuncunun geçtiğimiz ay açtığı boşanma davasında yer alan ifadeler herkesi şoke etti. Eşinin kendisine psikolojik şiddet uyguladığını öne süren Bade İşçil, "Bebeğimi emzirmeme izin vermiyor, doğumhaneye girip oğlumla aramızda bağ olmasın diye göbek bağını kesmek istedi" gibi sarsıcı iddialarda bulundu.

KADINLARI KIZDIRMIŞTI

Eşinin kendisini evden kovduğunu ve evcil köpeğini tekmeleyerek yaraladığını da iddia eden Bade İşçil, Malkoç Süalp'ten de 600 bin lira tazminat ve aylık 70 bin lira nafaka talep etti. Ancak güzel oyuncu, tüm iddialarına rağmen evliliğini yürütme kararı alıp davayı geri çekti. 2 yıldır sürdürdüğü evliliğinin 'işkence' olduğunu kendi ağzıyla dile getiren Bade İşçil'in bu kararı, özellikle hemcinslerinin büyük tepkisini çekti.

SABRI DÜN TAŞTI

Güzel oyuncu, eleştirilere kulak tıkayarak eşiyle mutluluk pozlarını sosyal medyadan paylaşarak "Evliliğimizde sorun yok" mesajı verdi. Ancak Bade İşçil'in sabrı dün taştı! Ünlü oyuncu, sosyal medyada Malkoç Süalp'le olan tüm fotoğraflarını sildi. Bununla yetinmeyen Bade İşçil, evlendikten sonra İnstagram ve Twitter'da kullandığı "Bade Süalp" adını "Bade" olarak değiştirip kocasının soyadına veda etti.

BABASININ EVİNE GİTTİ

Dedikodulara göre güzel oyuncu, önceki gün Malkoç Süalp'le şiddetli bir tartışma yaşadı. Sosyetik eşinin yine sesini yükseltip kendisine hakaret etmesine artık dayanamayan Bade İşçil, oğlunu da alıp babasının evine gitti. Anne ve babasının "Artık boşanacaksın, bu evlilik bitti" sözlerini de artık dinleme kararı alan güzel oyuncunun, geri çektiği boşanma davasını önümüzdeki hafta yeniden açacağı da iddialar arasında...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem