Babasına siper oldu, öldürüldü

Adana’da, müteahhitlik yapan Muzaffer Umut, bir iş için gittiği bankada, görevli Ayşe Ataç’a hakaret ve küfür etti. Akşam evine giden Ayşe Ataç’ın üzgün olduğunu gören ve başka bir bankada müdürlük yapan eşi Soner Ataç olayı öğrenince, bir gün sonra Umut’

Babasına siper oldu, öldürüldü

Adana’da, müteahhitlik yapan Muzaffer Umut, bir iş için gittiği bankada, görevli Ayşe Ataç’a hakaret ve küfür etti. Akşam evine giden Ayşe Ataç’ın üzgün olduğunu gören ve başka bir bankada müdürlük yapan eşi Soner Ataç olayı öğrenince, bir gün sonra Umut’un bürosuna görüşmeye gitti.

Görüşme sırasında çıkan tartışmada Ataç, müteahhit Umut’u yaraladı, oğlu Doğukan Umut’u öldürdü. Olaydan sonra yakalanıp tutuklanan katil zanlısı Ataç hakkında Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılırken, dehşet anlarının kaydedildiği güvenlik kamera görüntülerine HABERTÜRK ulaştı.

İŞTE DEHŞET ANLARI

Kamera görüntülerine göre banka müdürü Ataç, tabancasını çıkartıp müteahhide doğrultuyor. Bu sırada odaya Umut’un oğlu Doğukan giriyor. Ataç, bu kez tabancayı, “Yaklaşma” diyerek Doğukan’a çeviriyor. Doğukan’ın duraksamasının ardından Ataç, tabancayı tekrar müteahhide yöneltip ayağına doğru bir el ateş ediyor. Babasının vurulduğunu gören Doğukan, Ataç’ın üzerine atlayarak babasını korumak istiyor, ancak her ikisi de yere düşüyor. Baba-oğul ayağa kalkarlarken, Ataç elindeki tabancayı müteahhide yöneltip peş peşe ateş etmeyi sürdürüyor. Baba oğulun yere yığıldığını gören Ataç, tabancasını beline soktuktan sonra işyerinden kaçtı. Müteahhit Umut’un yaralanmasının, oğlunun da öldürülmesinin saniye saniye kaydedildiği bu görüntüler, mahkemeye delil olarak verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem