Baba öldü, kızı ağır yaralı

MANİSA İl Özel İdaresi’nde makine mühendisi olarak görev yapan Salih Bahadır, (51) iş çıkışı kızı Zehra Bahadır (10) ile evine gittiği sırada kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti.Savrulan otomobil, orta refüjdeki aydınlatma direğine çarp

Baba öldü, kızı ağır yaralı

MANİSA İl Özel İdaresi’nde makine mühendisi olarak görev yapan Salih Bahadır, (51) iş çıkışı kızı Zehra Bahadır (10) ile evine gittiği sırada kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Savrulan otomobil, orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazada, sürücü Bahadır hayatını kaybederken yanındaki kızı ağır yaralandı.

Kaza, Mimar Sinan Bulvarı Kanuni Köprülü Kaşvağı çıkışında saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İl Özel İdaresinde makine mühendisi olarak görev yapan 51 yaşındaki Salih Bahadır, yanındaki kızı Zehra Bahadır (10) ile evlerine gitmek yola çıktı.

Mühendis Bahadır kullandığı 45 KE 015 plakalı otomobille Kanuni Köprülü Kavşağı’nda altgeçitten çıktıktan sonra bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı.

Baba ile kızının, metal yığınına dönen otomobilde sıkıştığını görenler, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye görevlilerinin çalışmasıyla sürücü Bahadır ve kızı bulundukları yerden kurtarıldı. Manisa Devlet Hastanesine götürülen baba Bahadır yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ağır yaralanan kızı aynı hastanede tedaviye alındı. Kazayı öğrenip hastaneye koşan Bahadır’ın yakınları acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler