Baba dehşeti: 2 ölü

İstanbul Küçükçekmece'de cinnet getiren baba, eşinin ve 3 yaşındaki ikiz çocuklarının boğazını bıçakla kesti. İkizler, olayın yaşandığı yerde hayatını kaybederken, anne hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgilere göre olay, Küçükçekmece'de meydana geldi. Cin

Baba dehşeti: 2 ölü

İstanbul Küçükçekmece'de cinnet getiren baba, eşinin ve 3 yaşındaki ikiz çocuklarının boğazını bıçakla kesti. İkizler, olayın yaşandığı yerde hayatını kaybederken, anne hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre olay, Küçükçekmece'de meydana geldi. Cinnet getiren baba, eşini ve 3 yaşındaki ikiz çocuklarının boğazını bıçakla kesti. 3 yaşındaki ikiz çocuğu ve annelerinin boğazını bıçakla kesen babanın ağır bir hastalığı olduğu, bu yüzden cinnet getirdiği ileri sürülürken, talihsiz ikizler olay yerinde hayatını kaybetti. Baba ise kayıplara karıştı. Anne ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem