Aziz Yıldırım mesaj yolladı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz aracılığıyla mesaj gönderdi. Karadeniz Metris'teki Beşiktaşlılar'ın da ‘Biz sütten çıkmış ak kaşık kadar temiziz’ dediklerini belirtti.Sık sık rahatsızlandığı için hastaneye

Aziz Yıldırım mesaj yolladı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz aracılığıyla mesaj gönderdi. Karadeniz Metris'teki Beşiktaşlılar'ın da ‘Biz sütten çıkmış ak kaşık kadar temiziz’ dediklerini belirtti.

Sık sık rahatsızlandığı için hastaneye kaldırılan, tedavisi tamamlandıktan sonra tekrar Metris’e yollanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz aracılığıyla mesaj gönderdi.

Fanatik'in haberine göre, Serdal Adalı, Tayfur Havutçu, Ahmet Ateş ve Cemil Turan’ın yanı sıra Yıldırım’ı da ziyaret eden Karadeniz, Aziz Başkan’ın son durumunu özetlerken şunları söyledi:

‘Herkesin tanıdığı isim kaçar mı?’ “Aziz Bey, ‘bir an önce konuyla ilgili mahkemeler kurulsun, bir an önce aklanalım’ diyor. ‘Hadi artık çıkıyorsunuz’ deseler, buna razı olmayacak bir tutum içerisinde. Yani, ‘ben mahkemeye çıkacağım, aklanacağım. Hiçbir yanlış yapmadım. Eskişehir’de yaptığım ziyaretler bile yanlış yorumlanmış. Teknik direktör odasına girip, bize karşı bu takımla oynamayın dediğim şeklinde yer alan iddialardan rahatsızım. Bunlarla hiç alâkam yok. Herkes kendine göre yorum yapıyor’ diyor. Ayrıca soruşturma sürecinde uğradığı muameleden rahatsız. Herkesin tanıdığı bir isim tutuklu olarak yargılanmasa yurt dışına kaçmaya tevessül eder mi? Yaptığımız konuşmada bunu anlatmaya çalıştı...”

"BİZ SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIĞIZ"?

“Hepsi bizim kulüplerimiz. Bu konuya formalarımızı bir kenara asarak bakmak gerekir. Hiç kimse ‘içeride olanın ne hali varsa görsün’ diye bakmamalı” diyen Karadeniz; Metris’teki Adalı ve Havutçu hakkında da şu bilgileri verdi: “Serbest bırakılmadıkları için hayal kırıklığı yaşıyorlar. Kendilerinden dolayı kulüplerinin zarar görmesinden endişe ediyorlar. İlk gün ne söylemişlerse yine aynı şeyi söylüyorlar. Beşiktaşlı arkadaşlarımız, ‘Biz sütten çıkmış ak kaşık kadar temiziz’ diyorlar...”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler