Aziz Yıldırım FETÖ ile pazarlık yaptı!

Aziz Yıldırım hakkında ilginç gerçekler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Aziz Yıldırım FETÖ ile pazarlık yaptı!

Haber61 Spor Servisi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, FETÖ operasyonlarını fırsat bilerek kendini kurtarma çabasına girişmesi ters tepmeye başladı. 

2010-11 yılında Trabzonspor'un şampiyonluk kupasının gasp edilmesiyle başlayan süreçte kendini aklamak için her yolu deneyen Aziz Yıldırım'ın FETÖ ile pazarlık yaptığı ortaya çıktı.

Beyaz TV'de Tahir Sarıkaya'nın Son Söz programına katılan AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Aziz Yıldırım'la ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Darbe girişiminden bir gün önce yani 14 Temmuz 2016'da FETÖ ile ilgili hazırlanan çatı iddianameyi paylaşan Şamil Tayyar, iddianamede Aziz Yıldırım'ın FETÖ ile pazarlık yaptığının açık şekilde yazdığını ortaya koydu. Tayyar " O iddianamede Yağmur isimli gizli tanık 2013 Ocak ayı sonunda Aziz Yıldırım'ın avukatı Abdullah Kaya'nın FETÖ'yle bağlantılı Babatan Hukuk Bürosu'na geldiğini söylüyor. Gizli tanık Abdullah Kaya'nın Aziz Yıldırım'ın hapis cezası için temyize gideceklerini ve bu konuda hukuk bürosunun nasıl yardımcı olacağını sordu. Bunun üzerine kendisinden 2 Milyon Dolar talep edildi. Bu para karşılığında Aziz Yıldırım'ı kurtaracaklarını söyledi. Avukat ise teklifi görüşmek için Aziz Yıldırım'a gidiyor. Yıldırım'la görüştükten sonra avukat, Babatan Hukuk Bürosuna dönüp, "Aziz Yıldırım bu rakamı çok buldu, rakamda değişiklik yapabilir misiniz" diyor. Yani bir anlamda Aziz Yıldırım FETÖ ile pazarlık yapıyor." ifadelerini kullandı.

İşte o görüntüler;


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem