Ayşenur İslam iddialı konuştu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili olarak, “Herkes AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayının kim olacağını soruyor. Çünkü o belirlenince Cumhurbaşkanının kim olacağı da belli olacak” dedi.Adapazarı Orhangazi K

Ayşenur İslam iddialı konuştu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili olarak, “Herkes AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayının kim olacağını soruyor. Çünkü o belirlenince Cumhurbaşkanının kim olacağı da belli olacak” dedi.

Adapazarı Orhangazi Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Sakarya İl Başkanlığı 51. Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, ağustos ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye’de kimsenin Cumhurbaşkanı kim olacak diye sormadığını belirten İslam, “Herkes AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayının kim olacağını soruyor. Çünkü o belirlenince Cumhurbaşkanının kim olacağı da belli olacak. Kimse kaygılanmasın AK Parti en doğru adayı tespit edecektir. Ve bu aday 77 milyonun tercih edip bağrına basacağı ve 77 milyonu kucaklayacak olan bir aday olacaktır” dedi.

Muhalefetin çatı aday arayışına da değinen Bakan İslam, “Bununla ilgili en güzel sözü Sayın Başbakanımız söyledi, dedi ki; ‘O çatı 30 Mart’ta uçtu’. Boşuna kimse çatı aramasın, çatı 30 Mart’ta uçtu. O açıdan hakikaten beyhude bir çaba olarak görülüyor ama her türlü siyasi çaba takdire şayandır. Tabi bu da siyasi bir çaba olduğu için, bir zorbalık olmadığı için, bir arayış olduğu için takdire şayandır. Kendilerini tebrik ediyoruz, takdir ediyoruz” diye konuştu.

Bakanlığının çalışmalarından da bahseden İslam, “Cinsel suçlarla ilgili kanun önümüzdeki hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gelecek. Onunla beraber gelecek olan uyuşturucu maddeleriyle mücadele ile ilgili bir kanun. Her ikisi de çok iyi oldu. İnşallah etkilerini göreceğiz. Caydırıcı etkileri olacak olan bir takım kanuni düzenlemeler lazım. O yüzden kanunlardan çok memnunuz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler