Aydınlık'tan bir bomda idda daha

 Aydınlık gazetesi PKK lideri Abdullah Öcalan’ın “programlı tedavi” denilerek sık sık İmralı Adası’nın dışına çıkarıldığını yazmıştı. Habere göre Öcalan, MİT Bursa Bölge Başkanlığı Merkez Misafirhanesi’ne götürülüyor ve burası bazı görüşmeler için ara ist

Aydınlık'tan bir bomda idda daha

 

Aydınlık gazetesi PKK lideri Abdullah Öcalan’ın “programlı tedavi” denilerek sık sık İmralı Adası’nın dışına çıkarıldığını yazmıştı. Habere göre Öcalan, MİT Bursa Bölge Başkanlığı Merkez Misafirhanesi’ne götürülüyor ve burası bazı görüşmeler için ara istasyon olarak kullanılıyordu.

Gazete bugünde yeni bir iddiayı manşete çekti. Haberde bu ifadeler kullanıldı:

"Öcalan, Çarşamba günü ABD’lilerle görüştü. Buluşma, MİT’e ait bir yatta gerçekleşti. İmralı’dan 14.00’da hareket eden yat, 16.00’da Ada’ya döndü. Öcalan’ın yattan inip inmediği ise bilinmiyor

Aydınlık, İmralı Adası’ndaki güvenlik görevlileriyle görüştü ve Abdullah Öcalan hakkında yeni bilgilere ulaştı. Kaynaklar şu bilgiyi verdi: Son zamanlarda sık sık Ada dışına çıkarılan Öcalan, Çarşamba günü, MİT’e ait bir yatta ABD’lilerle buluştu. Görüşme 2 saat sürdü"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem