Avcı'dan dershane açıklaması," çalışmaları başlattık"

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dershanelerin özel okula dönüşümünün kolaylaştırılması çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Başkent Öğretmenevinde düzenlenen "Eğitim Ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" töreninin ardından gaz

Avcı'dan dershane açıklaması," çalışmaları başlattık"
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dershanelerin özel okula dönüşümünün kolaylaştırılması çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı.
 
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Başkent Öğretmenevinde düzenlenen "Eğitim Ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.
 
Avcı, bir gazetecinin "2013 yılında en çok konuşulan konulardan biri de dershaneler oldu.
 
Aralık ayında görüşmeler olmuştu, devam edecek mi, ne aşamaya geldi, bir envanter çalışmanız olacaktı, onda hangi durumdasınız?" şeklindeki sorusu üzerine, "Aralık ayı içerisinde sektör temsilcileriyle görüşmelerimiz oldu, halen de devam ediyor.
 
Envanter çalışmamızı da başlattık tüm illerde, ilçelerde; mevcut dershanelerin fiziki ve beşeri alt yapılarıyla ilgili değerlendirme çalışmamız sürüyor. Zannediyorum gün içinde tamamlanmış olacak" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem