Atilla Taş hüngür hüngür ağladı

Ukrayna'da boğazı kesilerek öldürülen Nazlı Hamarat'ın eşi Emir Şaşmaz, İstanbul'da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Atilla Taş hüngür hüngür ağladı

Ukrayna'da boğazı kesilerek öldürülen Nazlı Hamarat'ın eşi Emir Şaşmaz, İstanbul'da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Şaşmaz'ın yakın arkadaşı Atilla Taş, törende gözyaşlarına hakim olamadı.

Katıldığı bir yarışmayla tanınan Nazlı Hamarat'ın eşi Emir Şaşmaz'ın eşi Ukrayna'da boğazı kesilerek öldürülmüştü. Emir Şaşmaz için bugün Halkalı Hacı Ömer Çetinsay Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Şaşmaz'ın eşi Nazlı Hamarat, annesi Sema Şaşmaz, babası Kemal Şaşmaz, sanatçı Atilla Taş ve çok sayıda seveni katıldı. Törende Şaşmaz'ın anne ve babasının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Şaşmaz'ın arkadaşı şarkıcı Atilla Taş ise gözyaşlarına hakim olamadı. Şaşmaz'ın cenazesi, kılınan cenaze nazmının ardından omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı.

"ACISINI ÇIKARACAĞIM"

Baba Kemal Şaşmaz, "Oğlumu onlar için yetiştirmedim. Bunun acısını çıkaracağım. Hayatım pahasına olsa bile. Teşekkür ederim. Çok moralim bozuk. Çok sıkıntıdayım. Canım benim, bir tanem, yavrum benim. Ölmedin yaşıyorsun kalbimde. Daha seninle görüşeceğiz, görüşeceğiz. Ama senin acını almadan gelmeyeceğim. Söz sana. Rahat uyu oğlum. Rahat uyu hiç kafanı yorma" dedi.

"KARDEŞİMİ KAYBETTİM"

Törene katılan ünlü sanatçı Atilla Taş ise, "Bir şey demeyeceğim sağ olun. Kardeşimi kaybettim. Bir şey söylemeyeceğim" diye konuştu. Şaşmaz'ın cenazesi, öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Esenyurt'ta bulunan Kıraç İstiklal Mezarlığı'na defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler