Atık çukuru Sudenaz’a mezar oldu

Seydikemer ilçesinde bir zeytinyağı fabrikasına babası Cemil ve annesi Emine ile giden 9 yaşındaki Sudenaz Alancı, ailesinin yanından ayrıldı.Çocuklarını göremeyen ve bir süre fabrika çevresinde arayan ailesi, zeytinyağı atık kuyusunda kürek yardımıyla ar

Atık çukuru Sudenaz’a mezar oldu

Seydikemer ilçesinde bir zeytinyağı fabrikasına babası Cemil ve annesi Emine ile giden 9 yaşındaki Sudenaz Alancı, ailesinin yanından ayrıldı.

Çocuklarını göremeyen ve bir süre fabrika çevresinde arayan ailesi, zeytinyağı atık kuyusunda kürek yardımıyla arama yaptı.

2.5 metrelik kuyuda olduğu anlaşılan Alancı, çevredeki vatandaşların yardımıyla güçlükle çıkarıldı.

112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı Alancı, Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Alancı, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Alancı'nın cesedi, Cumhuriyet Savcısı’nın hastane morgunda yaptığı incelemenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Çevresinde herhangi bir önlem alınmayan kuyu için herhangi bir ışıklandırmanın da olmadığı görüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Jandarma ekipleri, ihmalle suçlanan 3 fabrika çalışanını gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler