Ateş açan teröristlerden 1’i öldürüldü, 3’ü yakalandı

Kars'ın Kağızman ilçesinde, yaklaşık iki aydır terör nedeniyle kapalı olan yolu ulaşıma açmak için bölgeye giden güvenlik güçlerine teröristler taciz ateşinde bulundu. Çıkan çatışmada 1 PKK'lı ölü, 3 terörist sağ yakalandı.Edinilen bilgiye göre, yaklaşık

Ateş açan teröristlerden 1’i öldürüldü, 3’ü yakalandı

Kars'ın Kağızman ilçesinde, yaklaşık iki aydır terör nedeniyle kapalı olan yolu ulaşıma açmak için bölgeye giden güvenlik güçlerine teröristler taciz ateşinde bulundu. Çıkan çatışmada 1 PKK'lı ölü, 3 terörist sağ yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık iki aydır ulaşıma kapalı bulunan Karakurt-Kağızman kara yolunu ulaşıma açmak için bölgeye giden güvenlik güçlerine Kalabaş köyü mevkisinde teröristler ateş açtı. Askerlerin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, 1 PKK'lı ölü, 3 terörist sağ ele geçirildi. Bölgedeki çatışma ve operasyonların sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler