Ateistler bunu açıklayamıyor!

Sosyal, Ekonomik ve Kültürel Araştırmalar Merkezi"nin (SEKAM) yaptığı 'Gençlik Araştırması', Türkiye "de 'kavram karmaşası' ve 'kafa karışıklığı'nın ciddi boyutlara ulaştığını ortaya koydu.Araştırma sonuçlarına göre, kendisini 'ateist' olarak tanımlayan g

Ateistler bunu açıklayamıyor!

Sosyal, Ekonomik ve Kültürel Araştırmalar Merkezi"nin (SEKAM) yaptığı 'Gençlik Araştırması', Türkiye "de 'kavram karmaşası' ve 'kafa karışıklığı'nın ciddi boyutlara ulaştığını ortaya koydu.

Araştırma sonuçlarına göre, kendisini 'ateist' olarak tanımlayan gençlerin önemli bir bölümü Allah"a inanıp, namaz kılarken, 'İslamcı' gençlerin bir bölümü hiç namaz kılmadığını belirttiAraştırma sonuçlarına göre, 'ateist' gençlerin yüzde 61"i Allah"a inanıyor, yüzde 59"u düzenli oruç tutuyor, yüzde 13"ü düzenli beş vakit namaz kılıyor, yüzde 43"ü cuma namazına gidiyor- Kendisini 'İslamcı' olarak tanımlayan gençlerin yüzde 17,8"i ise hiç namaz kılmadığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem