Atatürk'ten sonra en büyüksün! Erdoğan'a...

Türkiye'de yaşayan Ermeni işadamı Leon Armanlı, Başbakan Erdoğan'ın Ermeniler için yayımladığı taziye mesajına karşılık bir gazeteye gazetesine bir teşekkür ilanı verdi. Armanlı ilanında, "Atatürk'ten sonra gelmiş en büyük devley adamısın." yazdı"ADAM GİB

Atatürk'ten sonra en büyüksün! Erdoğan'a...

Türkiye'de yaşayan Ermeni işadamı Leon Armanlı, Başbakan Erdoğan'ın Ermeniler için yayımladığı taziye mesajına karşılık bir gazeteye gazetesine bir teşekkür ilanı verdi. Armanlı ilanında, "Atatürk'ten sonra gelmiş en büyük devley adamısın." yazdı

"ADAM GİBİ ADAMSINIZ"

Armanlı, siyasetten hiç anlamadığını, 1915 olaylarını ise sadece duyduğunu belirttiği ilanda Başbakan Erdoğan için, "Siz hakikaten adam gibi adamsınız ve delikanlısınız. Atatürk'ten sonra gelmiş geçmiş en büyük devlet adamısınız." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'DE YAŞAYAN ERMENİLER ÇOK MUTLU"

2 çocuk babası iş adamı Leon Armanlı, daha önce de soykırım iddialarına pankartlı tepki göstermişti.

Leon, "Bu iddialar yüzünden bize karşı önyargı oluşmaya başladı. Bu ülkede askerlik yaptım. Çocuklarım Türk okullarında eğitimini sürdürüyor. Dedem Leon Agopyan, Atatürk'ün diş doktoruydu. Asılsız iddialarla huzurumuzu bozmasınlar. Türkiye'de yaşayan Ermeni vatandaşlar çok mutlu. Burada olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Soykırım diye bir şey olmadı" demişti.

İşte o gazetesinde bugün yayınlanan o ilan:

ermeni-is-adamindan-basbakan-a-tesekkur-ilani-5955933_1698_m.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler