Atatürk'e Benzerliği ile Şaşırtıyor

 Bursa'da Atatürk'e benzerliği ile dikkat çeken emekli eğitim müfettişi Nejdet Bardak, bir şenlikte zeybek oynayarak büyük alkış topladı.Samsun Dernekleri Federasyonu Bursa Şubesi'nin düzenlediği 10. Geleneksel Balat Festivali coşku içinde geçti. Festival

Atatürk'e Benzerliği ile Şaşırtıyor

 

Bursa'da Atatürk'e benzerliği ile dikkat çeken emekli eğitim müfettişi Nejdet Bardak, bir şenlikte zeybek oynayarak büyük alkış topladı.

Samsun Dernekleri Federasyonu Bursa Şubesi'nin düzenlediği 10. Geleneksel Balat Festivali coşku içinde geçti. Festivale katılan Nejdet Bardak, Atatürk'e olan benzerliği ile dikkat çekti. Zeybek oynayan Bardak büyük alkış alırken, vatandaşlar kendisiyle birlikte fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

Vatandaşların kendisini gördüğünde hayranlıkla baktıklarını belirten Nejdet Bardak, "Bu duruma alıştım. Benimle fotoğraf çektirmek isteyenler oluyor. Güzel bir hatıra oluyor. Çok farklı duygular hissedenler var. Bağırarak sevinçten çığlık atanlar oluyor. "Bize Atatürk'ü yaşattınız" diyorlar. Eğitim müfettişliği dönemimde bütün kurumlarda beni Atatürk Müfettişi olarak biliyorlar" dedi.

Yağlı güreş müsabakası ve yöresel şarkılarla devam eden festivalin piknik ağası 6 bin TL karşılığında Kemal Keskin ve Ekrem Aras olurken, başpehlivan Memiş Katmerlikaya seçildi. 

10. Balat Festivali'ni düzenlediklerini belirten Samsun Dernekleri Federasyonu Bursa Şubesi Başkanı Şaban Ulus, "Bursa'daki Samsunluları bir araya getirmek istedik. Birlik ve beraberlik mesajı vermek için her zaman buradayız. Samsunlu vatandaşlarımızı birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Bursa'da yaşayan 300 bin Samsunlu vatandaşın sesini duyurmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem