Atatürk Havalimanı’nda şüpheli valiz paniği

Atatürk Havalimanı'nda bagaj ayrım bölümünde şüpheli görülen bir valiz üzerinde inceleme yapıldı. Patlayıcı Madde Tespit Sistemi (EDS) tarafından incelenen valizden telefon, kablo ve şarj cihazı çıktı. Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile İstanbul'dan

Atatürk Havalimanı’nda şüpheli valiz paniği

Atatürk Havalimanı'nda bagaj ayrım bölümünde şüpheli görülen bir valiz üzerinde inceleme yapıldı. Patlayıcı Madde Tespit Sistemi (EDS) tarafından incelenen valizden telefon, kablo ve şarj cihazı çıktı.

Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile İstanbul'dan Hatay'a gidecek olan bir yolculun valizi, "şut altı" olarak bilinen bagaj ayrım bölümünde Patlayıcı Madde Tespit Sistemi (EDS) tarafından ayrıldı. Havalimanı polisi "şut altı" bölümünde güvenlik önlemleri aldı. THY uçağına yüklenecek bagajlar da yeniden X-Ray cihazlarından geçirildi. Patlayıcı madde şüphesiyle ayrılan valizden bir çikolata kutusu içinde cep telefonu, şarj aleti ve kabloların bulunduğu ortaya çıktı. Valizde bomba imha uzmanları tarafından yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadı.

Atatürk Havalimanı’nda şüpheli valiz paniği

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem