Ataman'dan Karabüklü gazeteciye sert cevap

Kendisi hakkında yalan iddialar ortaya atan Karabüklü gazeteciye Bülent Ataman sert cevap verdi. Haber61.net'e açıklama yapan Ataman: "Bu ülkede şike yapanlar kahraman oldu. Keşke bende yapsaydım bende bu işlere karışıp kahraman olsaydım" dedi.Karabüklü g

Ataman'dan Karabüklü gazeteciye sert cevap

Kendisi hakkında yalan iddialar ortaya atan Karabüklü gazeteciye Bülent Ataman sert cevap verdi. Haber61.net'e açıklama yapan Ataman: "Bu ülkede şike yapanlar kahraman oldu. Keşke bende yapsaydım bende bu işlere karışıp kahraman olsaydım" dedi.

Karabüklü gazetecinin yalan yanlış beyanlar ile kendisini suçalamaya çalıştığını belirten Ataman "Kendisinin ne olduğu ve kimin adamı olduğu belli ortaya attığı iddialara bakın. Tamamen senaryo. Ben Karabük'te iken de yazdıkları senaryoydu. Şimdi bu senaryoları ortaya atıp kendileride inanıyorlar. ben ilk açıklamayı yaptığımda ortalık karışmıştı. Fenerbahçe beni dava etmiş ve gidip ifade vermiştim. Ben ifade verirken de 3 Temmuz süreci bu kadar açık ve net değildi. Tapeler falan çıkmamıştı. Şimdi her şey meydanda. Ben ne Trabzonsporlu biriyle görüştüm nede böyle bir ifadem oldu. Bunları nereden uyduruyor anlamadım. O dönem bunlar tamamen yalan Trabzonspor'u ve beni zan altında bulunmaya yönelik ifadeler. Çok çirkin şeyler. Bu gazeteciyi dava edeceğim. İfade vermem istenirse savcılıkta tekrar gider ifade veririm. Hatta o dönem söyleyemediklerimi şimdi daha rahat söylerim. Ama bu gaztecinin de kimin adamı olduğuna kimin tarafından yönlendirildiğine bakmak lazım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem