Atalay’la ilgili haberlere yalanlama

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın dün 6. Büyükelçiler Toplantısında basına kapalı olarak yaptığı konuşmasının bugün bazı medya organlarında isimsiz kaynaklara dayandırılarak tamamen gerçek dışı şekilde yer aldığı açıklandı.Başbakan Yardımcısı Atalay’ın

Atalay’la ilgili haberlere yalanlama

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın dün 6. Büyükelçiler Toplantısında basına kapalı olarak yaptığı konuşmasının bugün bazı medya organlarında isimsiz kaynaklara dayandırılarak tamamen gerçek dışı şekilde yer aldığı açıklandı.

Başbakan Yardımcısı Atalay’ın Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, Başbakan Yardımcısı Atalay’ın dün 6. Büyükelçiler Toplantısı’nda basına kapalı olarak yaptığı konuşmasının bu gün bazı medya organlarında isimsiz kaynaklara dayandırılarak tamamen gerçek dışı şekilde yer aldığı belirtilerek şöyle denildi:

“Toplantı basına kapalı yapılmıştır ve tamamının kaydı bizde mevcuttur. Basında yer alan ve hatta bir kısmı tırnak içinde verilen hususlar tamamen gerçek dışıdır.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem