Atalay;"Hedefimiz silah bıraktırmak"

 Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale'de çözüm süreciyle ilgili soruları cevapladı. "Yapılmış hiç bir pazarlığın olmadığını" ifade eden Atalay, hedefimiz bellidir o da silahların bıraktırılmasıdır, Türkiye'nin terörden kurtulmasıdır" dedi. Atalay,

Atalay;"Hedefimiz silah bıraktırmak"

 

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale'de çözüm süreciyle ilgili soruları cevapladı.
 
"Yapılmış hiç bir pazarlığın olmadığını" ifade eden Atalay, hedefimiz bellidir o da silahların bıraktırılmasıdır, Türkiye'nin terörden kurtulmasıdır" dedi.
 
Atalay, "Türkiye'de her sorun siyaset kurumu tarafından görüşülsün, tartışılsın ve çözülsün istiyoruz. Silahlar bırakılsın, şiddet, terör bitsin. Türkiye'de her farklılık siyasette kendisini temsil etsin ve siyasetin içinde her şey konuşulsun. Varılması gereken hedef budur.
 
Herkes şunu bilsin, yapılmış hiçbir pazarlık yoktur. Bazen öyle şeyler söyleniyor, 'pazarlıklar, alınanlar, verilenler' hiç öyle bir şey söz konusu değildir. Hedefimiz çok bellidir, silahların bıraktırılmasıdır. Türkiye'nin terörden kurtulmasıdır. Onun için çalışılıyor. Milletimizin istemediği hiçbir şey olmaz.AK Parti olarak biz milletimizin istemediği hiçbir şeyi bugüne kadar yapmadık, bundan sonra da yapmayız. Milletimizin rehberliği bizim için önemli." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem