Atalay'dan EYOF yorumu

 Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon’da 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın Trabzon’a bir çok kazanım sağlayacağını söyledi.Trabzon’a Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın kazandırılmasınd

Atalay'dan EYOF yorumu

 

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon’da 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın Trabzon’a bir çok kazanım sağlayacağını söyledi.

Trabzon’a Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın kazandırılmasında kendisinin de geçmişte Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü görevi sırasında çaba harcadığını kaydeden Atalay, “Trabzon’da yapılan Yüzme havuzu dünyanın en güzel havuzlarından bir tanesi. Atlama kuleli olup, açılır kapanır yüzme havuzu dünyada örneğini gösteremezsiniz. Ben göremedim. Spor salonumuz 7 bin 500 kişilik hakikaten çok güzel bir projeydi. Estetik bir tarafı var. ‘Dünyanın karşısına tam bir olimpiyat ciddiyetiyle çıkacağız’ demiştik. O tesisler sağlanmış durumda bir kere daha söylemek istiyorum emeği geçen herkesi kutlamak lazım. Muhteşem tesisler kazanıldı. Pekin Olimpiyatları nasılsa kuş kafesi stadıyla Dünya’ya havasını atmışsa Türkiye’de Trabzon’da, yüzme havuzuyla, 7 bin 500 kişilik salonuyla, atletizm stadıyla bu havayı atabilir. Bir tek eksiği var bana göre stadyum yetiştirilseydi açılış, kapanış törenleri orada yapılacaktı. Ama yetişmediği için Avni Aker Stadı’nı cilalayarak biraz montajlıyarak, birazda giyindirme yaparak açılış kapanışa hazır hale getirmeye çalıştık. Ben Trabzon’a çok şey katacağına inanıyorum. Bu kadar büyük tesis alt yapısına kavuştuktan sonra Trabzon’un gençlik olimpiyatlarına şimdiden aday olması gerektiğine düşünüyorum. Buradaki tesis konforunun artmasına ulaşım imkanlarının daha da güçlenmesine kadar pek çok konuda yatırım alabileceği Trabzon’un Karadeniz’in ürünlerini pazarlayabileceği bir mutlu son ile noktalanacağını da düşünüyorum” dedi.

Basın çalışanları ile ilgili çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Atalay, “Ramazan Bayramı’ndan itibaren herhangi bir sıkıntı çıkmazsa dini bayramlarda, gazetecilerimiz, meslektaşlarımız tatil yapma imkanına sahip olacak. Meslektaşlarımızla ilgili de konut çalışmalarımızda devam ediyor. Son Ankara’ya gittiğimizde de bu konuyla ilgili temaslarımız oldu. Bu şuan da Trabzonlu hemşerimiz yeni Bakanımız sayın Erdoğan Bayraktar bey, TOKİ Başkanı’yken başlayan bir maceraydı. Sayın Bakanımız da desteklemeye devam edeceklerini söylediler. İstanbul merkez olmak üzere Anadolu’nun çeşitli yerlerinde gazeteci arkadaşlarımızı ucuz, kendilerini uygun konut sahibi yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem