Aslan: Hacıosmanoğlu ile ilgili haberler yalan

Trabzonspro Ba sın Sözcüsü Yakup Aslan "Başkan Hacıosmanoğlu'nun gözaltına alındığı haberinin bazı çevrelerce kasıtlı olarak yayıldığını söyledi.Dr. Aslan Haber61.net'e yaptığı açıklamada bunun şike davasını zayıflatmak amacı ile ortaya atıldığını belirte

Aslan: Hacıosmanoğlu ile ilgili haberler yalan

Trabzonspro Ba sın Sözcüsü Yakup Aslan "Başkan Hacıosmanoğlu'nun gözaltına alındığı haberinin bazı çevrelerce kasıtlı olarak yayıldığını söyledi.

Dr. Aslan Haber61.net'e yaptığı açıklamada bunun şike davasını zayıflatmak amacı ile ortaya atıldığını belirterek bunu İstanbul basını zaten gönülden istiyor. Bu nedenle haberler çabuk yayıldı. Bu Trabzonspor'un şike davasındaki ısrarlı direncini kırmak ve karalamak için ortaya atılıyor. Kulübümüzün direncini kırıp bizide çirkinliklerin içindeymiş gibi göstermeye çalışıyorlar.

BAŞKANIMIZIN BU İŞLERLE İLGİSİ OLMAZ

Trabzonspor Basın Sözcüsü Dr. Yakup Aslan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun tertemiz bir insan olduığunu belirterek sayın Başkan Hacıosmanoğlu devletle ilgili işi yok. İhalelere girmez. Devletten bir şey alıp vermez devletle alış verişi yok. Kamu ihalalerinde yeralmaz. Bu nedenle adı geçen operasyonla ilgisi yok. Bunlar planlı ve kasıtlı çıkarılan dedikodular. Biraz sonra konu ile ilgili resmi açıklama yapacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem