ASKF TÜFAD'a cevap verdi

                   Trabzon Amatör Spor Kulüpler Federasyonu TÜFAD’a cevap verdi. TÜFAD Trabzon Şubesinin geçtiğimiz günlerde İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’nın görevden alınması ile ilgili olarak yaptığı açıklamaya cevap veren ASKF Yönetimi TÜFAD’ın açıklama

ASKF TÜFAD'a cevap verdi

                   

Trabzon Amatör Spor Kulüpler Federasyonu TÜFAD’a cevap verdi. TÜFAD Trabzon Şubesinin geçtiğimiz günlerde İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’nın görevden alınması ile ilgili olarak yaptığı açıklamaya cevap veren ASKF Yönetimi TÜFAD’ın açıklamalarının dedikodu üzerini kurulu olduğunu bildirdi

ASKF Başkanı  Cahit Erdem imzalı basın bildirisi aynen şöyle:

BASIN DUYURUSU

 

     07/01/2014 Tarihli TÜFAD Trabzon Şubesinden yapılan basın açıklamasına cevaptır.

     Trabzon Gençlik Hizmetleri  İl Müdürümüz Cemalettin YAZICI camiamız tarafından sevilen  Trabzon sporuna hizmet etme sevdasında olan bir kardeşimizdir.

     TÜFAD Yönetim kurulunca yapılan açıklamadaki ifadeler tamamen dedikodu üzerine kurulmuş ve gerçeği yansıtmamaktadır.

     ASKF Yönetim Kurulumuz, başbakanımız Sayın Recep Tayip ERDOĞAN’ın Akyazı stadı temel atma töreniyle ilgili olarak Trabzon Valiliğinin düzenlediği yemeğe ve temel atma törenine davet edilmemiştir. Hatta proğram dahi  bildirilmemiştir. Buna rağmen ASKF Kulüplerimizin katılımıyla katkı sağlamaya çalışmıştır.

     Kaldı ki Gençlik ve Spor Genel müdürümüz  Sayın Mehmet  Baykan , Başbakanımız ve spor Bakanımız proğramına bağlı  kaldığı için ASKF’yi bile ziyaret edememiş ve yöneticilerimiz ile bir toplantı yapacak zaman dahi bulamamıştır.Fırsat bulduğu zamanlardada açılış ve temel atma töreninin sağlıklı yürütülmesi için üstün gayret göstermiştir.

      TÜFAD   bu açıklamayı yaparken ismini kullandığı Cemalettin YAZICI ile bir görüşme yaparak sağlıklı bilgiler almalı ona göre gerçeklere dayalı açıklama yapmalı idi . Bir evvelki spor bakanımız Suat KILIÇ’ ın temel atma töreninde kimler tarafından yuhalandığı ve yuhalattırıldığı açıktır. Bu arkadaşlar ile  fotoğraf çektirme  yerine  ASKF’ nin bu konudaki görüşleri ve yaptıkları öğrenilmeye çalışılsaydı daha gerçekçi olunurdu kanısındayız.

     Gençlik  ve Spor  Genel Müdürümüz  Mehmet BAYKAN geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda ASKF Ve kulüpçülerimize katkılar sağlamış ; ASKF’nin sahasını altyapısı da dahil olmak üzere yeniden inşaa ettirmiş , kulüplerimize 5 adet soyunma odası yaptırarak teslim etmiş, bütün kulüplerimize 2 ay içerisinde malzeme yardımı yapılması proğramını başlatmıştır.

      TÜFAD Yönetim Kurulu üyeleriyle yaptığım görüşmelerde kendileri bu tür açıklamaları doğru bulmadıklarını açıkça ifade etmişlerdir. Genel müdürümüz sayın Mehmet BAYKAN’a TÜFAD Başkanının aslı olmayan dedikodulara yönelik eleştiri yapması haddine düşmemiştir.

      Kişisel hesapları olanlar İl Müdürümüz ile TÜFAD Yönetim kurulu üzerinden değil şahsi açıklamalar yaparak medeni cesaretini göstermelidirler.

     Ne veremeyeceğimiz  bir hesabımız nede söyleyemeyeceğimiz bir sözümüz vardır.

     Spor Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

                                                                                                              

                                                                                    ASKF YÖNETİM KURULU 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem