Askerimiz hastaneye kaldırıldı!

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde teröristlerin hain pususunda yaralanan askerlerden Astsubay Kasım Yağbasan, Sütçü İmamÜniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma trafik ekib

Askerimiz hastaneye kaldırıldı!

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde teröristlerin hain pususunda yaralanan askerlerden Astsubay Kasım Yağbasan, Sütçü İmamÜniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.

Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma trafik ekibi, akşam saatlerinde görev dönüşü Maden bölgesi ile İçmeler arasındaki ormanlık alanda pusuya düşürülmüş, saldırıda Jandarma Uzman Çavuş Abdulmecit Yıldırım (31) şehit olurken, Astsubay Kıdemli Çavuş Kasım Yağbasan (31) ve Jandarma Uzman Çavuş Taner Yasam (35) yaralanmıştı. Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı askerlerden Yağbasan, buradan ambulansla KSÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Şuuru açık olan Yağbasan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Saldırının ardından kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatılırken, operasyonlara helikopterlerin de destek verdiği bildirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler