Askeri araca saldırı

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada 28 asker yaralandı Ağrı'nın Eleşkirt İlçesine bağlı Türkeli Köyü yakınlarında askeri aracın geçişi sırasında doğalgaz boru hattına PKK'lı terörislerce daha önce döşenen pat

Askeri araca saldırı

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada 28 asker yaralandı

 
Ağrı'nın Eleşkirt İlçesine bağlı Türkeli Köyü yakınlarında askeri aracın geçişi sırasında doğalgaz boru hattına PKK'lı terörislerce daha önce döşenen patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu 1'i ağır olmak üzere 28 asker yaralandı. Patlamanın ardından boru hattında çıkan yangın doğal gazın kesilmesiyle söndürüldü. 
 
Patlama Ağrı'nın Eleşkirt İlçesi Türkeli Köyü yakınlarında, doğalgaz boru hattına PKK'lı teröristlerce daha önce döşenen patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu 1'i ağır olmak üzere 28 asker yaralandı. Yaralı askerler olay yerine gelen ambulanslarla Eleşkirt Devlet Hastanesine kaldırılırken İran doğalgazını taşıyan boru hattında patlamanın ardından yagın çıktı. Yangın, yetkililerin hemen vanaları kapatarak gaz akışını kesmesi ile bir süre sonra söndü. 
 
Patlamada ağır yaralanan 1 asker Eleşkirt Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Erzurum'a 10'u da Ağrı Devlet Hastanesine sevk edildi. 17 askerin tedavilerinin ise Eleşkirt Devlet Hastanesinde ayakta yapıldığı öğrenildi.
Güvenlik güçleri bölgede operasyonlarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem