Askere hain tuzak: 1 Er yaralı

Şırnak'ta PKK'lı teröristler mayın araması yaparak yol emniyeti alan güvenlik güçlerine iki ayrı mayınlı tuzak kurdu. Mayınların uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu 1 er hafif şekilde yaralandıBölgede teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon

Askere hain tuzak: 1 Er yaralı

Şırnak'ta PKK'lı teröristler mayın araması yaparak yol emniyeti alan güvenlik güçlerine iki ayrı mayınlı tuzak kurdu. Mayınların uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu 1 er hafif şekilde yaralandı

Bölgede teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon başlatıldı.

Şırnak ile Uludere İlçesi Şenoba Beldesi arasındaki karayolunda mayın araması yaparak yol emniyeti sağlayan güvenlik güçlerine, PKK'lı teröristler tarafından iki ayrı mayınlı tuzak kuruldu. Bugün saat 08.45 ve saat 10.00'da PKK'lılar daha önceden karayoluna döşedikleri mayınları güvenlik güçlerinin geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattı. Patlamalada 1 er hafif şekilde yaralandı. Yaralı asker Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bölgede kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. PKK'lıların kaçtıkları alanlara Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan helikopterlerle özel eğitimli komandalar indirilirken, karadan da askerler sevkedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem