Askere çuval geçiren adam CIA'de

Afganistan'daki NATO güçlerinin komutasını bu sabah devreden ve Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı'nın (CIA) başına atanan Amerikalı Orgeneral David Petraeus, Ankara'ya geldi.YARIN ANKARA'DAN AYRILIYOR Esenboğa Havalimanına özel uçakla gelen Petraeus'u

Askere çuval geçiren adam CIA'de

Afganistan'daki NATO güçlerinin komutasını bu sabah devreden ve Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı'nın (CIA) başına atanan Amerikalı Orgeneral David Petraeus, Ankara'ya geldi.

YARIN ANKARA'DAN AYRILIYOR
Esenboğa Havalimanına özel uçakla gelen Petraeus'u askeri yetkililerin karşıladığı öğrenildi. Ankara'daki programı hakkında bilgi verilmeyen Petraeus'un, yarın Ankara'dan ayrılmasının beklendiği bildirildi.

TÜRK ASKERİNİN BAŞINA ÇUVAL GEÇİRME OLAYI
NATO güçlerinin komutanı Amerikalı Orgeneral David Petraeus, bu sabah düzenlenen resmi törenle görevini Amerikalı meslektaşı John Allen'a devretmişti. Kuzey Irak'ta 2003'te Türk askerinin başına çuval geçirilmesinin arkasındaki isim olarak bilinen Petraeus o dönemden bu yana hızlı bir yükseliş gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler